457_1394539622

Läckande tarm (IPA)

Pris:
1 800 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Läckande tarm (IPA) analys
Antal:
Intestinal Permeabilitet och Absorption (IPA) Analys är ett unikt omfattande test utformat för att bestämma hälsa och effektivitet av flera gastrointestinala funktioner. Av speciellt intresse är ökad intestinal permeabilitet, tarmskada, tarmfunktion, laktosintolerans, sackaros intolerans och hälsa intestinal villi.
 
Teorin bakom IPA testet har omfattande över och genom att utvärdera de senaste 30 åren vetenskaplig litteratur, är det nu möjligt att få en djupare förståelse om tarmfunktion. IPA Test di? Ers från andra tarm permeabilitet tester genom att den analyserar fem typer av socker och deras korrelat enzymer i motsats till bara två typer. Med två sockerarter du får kanske bara två femtedelar av den kliniska bilden.

IPA test ger en indikation om huruvida en patient SU ers från ett eller flera av följande kliniska?  Villkor: minskad absorptionsförmåga; ökad gastrointestinal permeabilitet; i ammation; eller laktos och sackaros intolerans - kunskap inte tidigare kunnat erhållas från de två sockertest. Testet genomförs efter intag av en sockerlösning som innehåller de fem olika typer av socker: mannitol, sackaros, laktos, RA näsa och cellobios. Koncentrationerna av de olika sockerarter kan identifieras i urin. Nivåerna eller deras inbördes förhållanden ange om de ovan nämnda kliniska tillstånd är vanliga.
 
Ökad Intestinal permeabilitet 
Ökad intestinal permeabilitet syndrom är ett tillstånd som orsakas av skador på den mukosala beklädnaden av tarmarna. Tarmarna är utformade för att absorbera näringsämnen som små molekyler (molekylradie <40nm). När tarmen fodret ändras eller skadas, är större, osmälta molekyler absorberas i blodet och orsaka ytterligare inflammation, följaktligen inhibera absorptionen av nyttiga näringsämnen. Ökad intestinal permeabilitet är i första hand orsakas av överkonsumtion av alkohol, kolsyrade drycker, läkemedel, och dieter som består av låg-fiber, hög fruktos, konserverade, och förädlade livsmedel. Effekterna kan varieras och svår, allt från trötthet och uppblåsthet till heightened födoämnesallergier, proteinskada, avgiftning hämning och ett försvagat immunsystem. Tyvärr har många av dessa symtom är okända, och många fall av ökad intestinal permeabilitet är odiagnostiserade.

Broschyr:  http://nordiclabs.com/ProductPDF/IPA%20Brochure_1788.pdf