Microneedling/Dermaroller

  • Ett genombrott inom anti-ageing, ärrbehandling och hudförbättring. Behandlingarna är effektiva och säkra med få eller inga sidoeffekter.

En professionell ansiktsbehandling som utförs av utbildad terapeut för att uppnå omedelbar och synlig föryngring av huden och förnyelse med långvariga effekter. Behandlingen stimulerar collagenbildandet och fungerar som en transdermal levererare.
Ökar penetration av aktiva hudvårdsingredienser i transdermala lösningar dvs serum speciellt framtagna för microneedling.

Med Dermaroller microneedling kan vi utföra följande behandlingar:

- Rynkreducering (collagenstimulering)
- Hudbristningar/strier
- Ärrbehandling – effektivt reducera ärr efter acne, operation, brännskador etc.
- Hud med vaskulära förändringar

- Pigmentbehandling eller solskadad
- Hårbotten - för att stärka hårtillväxten


Mekanismen består av piercing av vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar (endast 0,25 -1,0 mm) av rostfritt stål. När dessa penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs vilket ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer (Collagen). Även upptaget av substanser (aktiva ingredienser från din hudvård) ökar mångfaldigt.

Säkerhet och handhavande
Alla behandlingar görs med sterila verktyg för att garantera din och behandlingens säkerhet och för maximal effekt av var behandling med vassa instrument. Klinikverktyget är en medicinsk anordning och får endast handhas av aukt. eller legitimerad personal efter genomgången certifiering för korrekt handhavande. Vi är diplomerade för microneedle behandlingar.

Behandlingsinformation
Rekommenderad behandlingskur om 6 behandlingar görs på klinik (eller fler vid mer omfattande hudproblem/hudskador) med 1 veckas mellanrum. Varje behandling tar ca 60 minuter. Beroende på hudtyp och utgångsläge väljs klinikverkttyget ut till dig och vi tar ett inledande fotografi för att jämföra och se förändringarna


http://www.aftonbladet.se/theyouway/skonhet/article12049930.ab

Så går behandlingen till

  1. Huden rengörs noggrant från make up, smuts och fett samt tvättas av med alkohol. Ett sterilt klinikverktyg av Dermarollern rollas över huden enligt ett specifikt schema. Behandlingen känns lite olika, beroende på vilken känslighet man har. De flesta upplever dock behandling som så gott som smärtfri. Huden blir röd allteftersom behandlingen fortlöper och i vissa fall kan små blodprickar synas på hudytan. Detta är ingenting farligt, utan rodnaden är en indikation på att hudvävnaden stimuleras och reparations- och collagenaktiveringen börjar.
  2. Efter behandlingen låter vi huden vila ca. 10 minuter med fuktgivande och lugnande Silk mask. Den ger oerhört bra effekt, då huden nu tar upp mer av aktiva ämnen.
  3. Algue Peel-of Mask En mask med naturliga ingredienser som tillför fukt, kyler och lugnar huden. Den stramar upp, tillför mineraler och näring samt för övriga, redan applicerade, produkter (serum, oljor, etc.) djupare ner i huden.
  4. Därefter appliceras serum och creme anpassat efter hudtyp samt Terproline, som återstäler hudens skyddsbarriär.

Efter behandlingen
Efter en behandling med dermaroller är huden rosa på grund av den ökande blodgenom-strömningen. Det kan hålla i sig 2-4 timmar innan det börjar lägga sig. Man kan också ha en lätt rodnad 2-3 dagar efter behandlingen (man kan se litet solbränd ut) och huden kan kännas lite öm. I sällsynta fall kan svullnad uppstå men den lägger sig inom 1-3 dagar.
Barriärfunktion är tillfälligt satt ur funktion och det märker du genom att du är torrare än normalt.
Därför är det viktigt att regelbundet applicera jojobaolja av högsta kvalitet, för att återfukta, skydda och bygga upp hudbarriären igen.

Läkaren: Rynkorna försvinner från huden
I den populära tv-showen "The doctors show" listas skönhets-verktyget Skin Roller som en av de hetaste trenderna just nu för att få vacker hy.

OBS!  Var försiktig! 

Många dermarollers som finns ute på marknaden har mindre bra nålar och kan skada huden.

Anlita en proffesionell klinik för dina behandlingar  - Qi-niken kan hjälpa dig!

Natural Silk

Ansiktsmask med 100% naturligt, hydrolyserat silkesprotein och andra fuktbindande, föryngrande och vitaliserande ingredienser.
Ingår i dermarollerbehandlingen

Silkesproteinet lägger sig som en skyddande hinna i översta hudlagret samtidigt som det fuktbinder.

Övriga ingredienser tränger ner i huden och reparerar, stimulerar och fuktbinder på djupet. Perfekt mask även för torr och känslig hud, utmärkt efter microneedling.
 

Din hud behöver bra näring

För att din hud skall må bra behöver den bra näring i form av vitaminer, mineraler och fettsyror. Detta är viktigt för en frisk hud, cellfunktion och cellstruktur samt för en välmående mage och tarm.

Se till att äta mycket frukt, bär och grönt, samt hälsosamma källor av proteiner och fett.
Ta reda på om det är något du är allergisk eller känslig mot och uteslut detta från din kost.
För att huden och tarmen skall läka effektivt behövs även tillförsel av kosttillskott med goda bakterier, antitoxiner och bra fettsyror.  

Har du problemmed din hud? Se över dina mineralnivåer med en håranalys!
KONTAKT:

Telefon:073-687 21 50

E-mail: info@qi-niken.se

 

ÖPPET:

Webshop: Alla dagar & dygnet runt

 

Välkommen ! 

Hos Qi-niken kombineras akupunturbehandlingen med SENSEI Bioresonans som ytterligare bidrar till att öka cirkulatonen i huden.
ROSE ALGUE PEEL OFF MASK En uppstramande mask

Ansiktsbehandling rekommenderas inte vid förkylning, inflammationer, feber eller solsvedd hud.

Undvik exponering av solstrålar i samband med behandling.
Därför är höst o vinter bra behandlingsperioder