• Webshop
Välkommen in i butiken - ÖPPNA DÖRREN! Välkommen in i butiken - ÖPPNA DÖRREN!Välkommen till Qi-nikens Webshop!

Här erbjuds du utvalda analyser och produkter av högsta kvalitet. De kan bidra till ditt välmående och en bättre hälsa. Hittar du inte det du söker, skicka ett meddelande till info@qi-niken.se.

 
ÖPPET!                                                                                                            
Webshop: Alla dagar - dygnet runt

Hårmineralanalys

En fantastisk metod som talar om exakt vilka ämnen kroppen har brist eller överskott på. Trace Elements Inc, Texas, USA med biokemisten David Watts i spetsen har utvecklat dessa högklassiga hårmineral-analyser genom många års forskning. Syftet är att ta fram individanpassade kurer av mineraler och vitaminer, för att återställa kroppens balans.

Är ni flera familjemedlemmar eller vänner som vill göra en hårmineralanalys, får ni rabatt.

När du /ni tagit provet fyller du i blanketterna och skickar dem tillsammans med hårprovet till Qi-niken. Efter ca 4 veckor får du din hårmineralanalys i brevlådan.

Läs mer>

Funktionsanalyser

Trött? Utbränd? Värk? Deppig? IBS?
Ont i magen? Magproblem? Genprofil?

Funktionsmedicinen är en utveckling ur den vanliga skolmedicinen och grundas på vetenskapliga principer och metoder.
Till skillnad från traditionell sjukvård där man fokuserar på sjukdomen, ser en funktions-medicinare till hela personen, vilket involverar samspel mellan personens historia, fysiska och sociala miljö, genetik, närings-status, kost, livsstil, mental, känslomässig och själslig hälsa och hur dessa kan påverka hälsan på lång sikt.
KOSTTILLSKOTT


Vitaminer, mineraler, enzymer m.m. gör att vi lever och fungerar.

Varje process i kroppen behöver dessa livsviktiga näringsämnen. För varje ny skörd minskar de näringsämnen som finns i jorden genom att de tas upp av grödan. Oftast gödslar man enbart med NPK dvs kväve, fosfor och kalium vilket innebär en långsam utarmning av jordens mineraler.

Beroende av hur gammal du är, om du är man eller kvinna, om du äter mycket snabbmat och/eller har ett stressigt liv, behöver du tillskott av vitaminer och mineraler i olika mängd och olika omfattning.

 

Att utan kunskap, på egen hand, laborera med olika hälsopreprat, kan öka på obalanser och faktiskt vara direkt skadligt!
 

Utbudet av olika kosttillskott är stort, likaså prisnivå och kvalitet. Konsultera alltid en kunnig näringsterapeut för rådgivning innan du påbörjar ett intag av tillskott.

Qi-niken arbetar med produkter av garanterad kvalitet och av välkända, välrenommerade leverantörer som t.ex. Alpha Plus.  Köper du dina näringstillskott genom Qi-niken, får du produkter av högsta kvalitet.

För en mer omfattande vitamin- och mineralkur behövs rådgivning och kanske även en analys.

Rådgivning och coaching

Hälsoarbete är en process. Med livsstilscoaching får du tips och vägledning om hur du kan ta hand om din kropp, rätta till obalanser och förebygga sjukdom. Det finns många faktorer som påverkar hur vi mår.

Du får råd om hur du på bästa sätt hittar ett upplägg som passar dig och din livsstil.
 

Till exempel:

Behövs analys, viktkontroll, kostförändring, rökstopp och/eller stresshantering?   Vilken motionsform passar?

Vattenfilter

Suveränt vattenfilter som tar bort uran, läkemedelsrester, klor, bakterier, virus, parasiter, tungmetaller, koppar, cecium-137, strontium-90, järn, cancerogena ämnen, pesticider, bly, hormonstörande ämnen, fenoler mm...

 

Kopplas snabbt och enkelt på kökskranen och när man vill ha kristallklart, hälsosamt vatten så vrider man om en liten kran. Kan placeras fritt på passande ställe på diskbänken. Enkel att flytta.

Renar upp till 25.000 liter innan filterpatronen lätt byts.

 

 

Betalning

Du väljer själv hur du vill betala

  • Inbetalning till Bankgiro 225-0249
  • Swish:             123 514 94 48
  • PayPal
  • Postförskott