FLER OCH FLER UPPTÄCKER HYDROGENTERAPI OCH DESS EFFEKTER PÅ VÅRA VANLIGASTE SJUKDOMAR

Vad är hydrogenterapi?
Du har kanske aldrig hört talas om det, men hydrogenterapi är en helt ny typ av behandlingsform sedan 2007, som rönt stora framgångar sedan upptäckten genom tidskriften Nature  och inte minst i Japan efter Fukushima-olyckan 2011 då Japanska forskare utvecklade en metod av vätemolekyler för att skydda sin befolkning från de strålskador som kan uppstå av all typ av strålning  gäller även Wifi och mobiltelefoner, även NASA har nu börjat använda denna skyddande effekt mot strålning som Vätemolekyler ger för sina astronauter efter sina rymdpromenader.

Hydrogenterapi är väterikt vatten, väte anrikat vatten, H2-upplöst vatten osv. För att uttrycka det helt enkelt är det vatten som innehåller upplöst vätgas ( H2) eller "molekylärt väte", behandlingsformen består av att drickas som vatten, bada, inandas, injiceras och rektal administrering.

Även om forskningen är tidigt ute när det gäller hydrogenterapi, finns det redan över 1000+ vetenskapliga artiklar som tyder på att vätgas har terapeutisk potential i över 170 olika modeller människors och djurs sjukdoms och i huvudsak varje organ i människokroppen.
Molekylärt väte (H 2 ) eller tvåatomigt väte är en smaklös, luktfri, brännbar gas
Vätgas minskar oxidativ stress och förbättrar redoxhomeostas delvis medierad via Nrf2-vägen, som reglerar nivåerna av glutation, superoxid-dismutas.
 
Vätgas , liksom andra gasformiga-signalmolekyler (t.ex. NR *, CO, H2 S), modulerar signaltransduktion, proteinfosforylering, och genuttryck, vilket tillhandahåller sin antiinflammatoriska, anti-allergi, och anti-apoptotiska skyddande effekterna.

Vad är Hydrogent vatten  =  vätevatten
Vätevatten avser vatten som har en hög koncentration av molekylärt väte.
Molekylärt väte är en naturlig antioxidant som kan neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen. Dessa fria radikaler är kända för att orsaka oxidativ stress och tros bidra till olika hälsotillstånd, såsom inflammation och åldrande.Vätevatten kan mildra de skadliga effekterna av fria radikaler, vilket gör det till ett populärt val för hälso- och friskvårdsentusiaster.

Vilka är fördelarna med att dricka vätevatten?
Några fördelar med att dricka vätevatten inkluderar förbättrad hydrering, minskad inflammation, förbättrad mental klarhet och energi, bättre sömn och antioxidantegenskaper.Vätevatten tros också hjälpa till att reglera produktionen av melatonin, ett hormon som reglerar sömnen. Dessutom har vätevatten förbättrat blodflödet och syresättningen, förbättrat mental prestation och ökat energinivåerna.
 
Vad skiljer vätevatten från vanligt vatten?
Vätevatten skiljer sig från vanligt vatten eftersom det innehåller en hög koncentration av molekylärt väte, en kraftfull antioxidant.Denna höga koncentration av vätemolekyler tros erbjuda en rad hälsofördelar, inklusive förbättrad hydrering, minskad inflammation, förbättrad mental klarhet och energi, bättre sömn och antioxidantegenskaper.
 
Hur tillverkas vätevatten?
Vätevatten framställs genom att vatten infunderas med molekylärt väte.Det görs vanligtvis med hjälp av ett specialiserat filter som genererar molekylärt väte, som sedan infunderas i vattnet.Resultatet är väterikt vatten som innehåller en hög koncentration av vätemolekyler.
 
Är vätevatten säkert att dricka?
Ja, vätevatten anses säkert att dricka.Många studier och forskning har utförts på säkerheten för vätevatten, och det har visat sig säkert för mänsklig konsumtion.
 
Hur lång tid tar det för vätevattenflaskan att producera väterikt vatten?
Den tid det tar för vätevattenflaskan att producera väterikt vatten varierar beroende på den specifika flaskan och vilken typ av filter som används.Vissa flaskor kan producera väterikt vatten på så lite som några minuter, medan andra kan ta flera timmar.
 
Kan jag använda kranvatten med min vätevattenflaska?
Ja, du kan använda kranvatten med din vätevattenflaska.Det specialiserade filtret i flaskan kommer att generera molekylärt väte och infundera det i vattnet, oavsett källan till vattnet.
 
Kan jag lagra vätevatten för senare användning?
Ja, du kan lagra vätevatten för senare användning.Att förvara vattnet i en lufttät, ogenomskinlig behållare är dock viktigt för att skydda vätemolekylerna från att utsättas för ljus och luft, vilket kan minska deras koncentration.
 
Finns det några biverkningar av att dricka vätevatten?
Det finns inga kända signifikanta biverkningar av att dricka vätevatten. Det rekommenderas dock alltid att du pratar med din vårdgivare innan du gör några ändringar i din kost eller livsstil.

Vätevattenflaskor är en innovativ produkt som vinner popularitet inom hälso- och friskvårdsbranschen.
En vätevattenflaska innehåller vanligtvis ett specialiserat filter som genererar molekylärt väte, som sedan infunderas i vattnet. Denna process resulterar i väterikt vatten med en hög koncentration av vätemolekyler.
Detta vatten tros erbjuda en rad hälsofördelar och har använts av människor för olika ändamål.I den här bloggen kommer vi att utforska vad vätevattenflaskor är, hur de fungerar och vilka fördelar de erbjuder.
Dessa flaskor innehåller vanligtvis ett specialiserat filter som genererar molekylärt väte, som sedan infunderas i vattnet.
Vätevatten tros erbjuda en rad hälsofördelar, inklusive antioxidantegenskaper, förbättrad hydrering, minskad inflammation, förbättrad mental klarhet och energi och bättre sömn.

Slutsats
Vätevattenflaskor är en innovativ produkt som vinner popularitet inom hälso- och friskvårdsbranschen.
Dessa flaskor innehåller vanligtvis ett specialiserat filter som genererar molekylärt väte, som sedan infunderas i vattnet.Vätevatten tros erbjuda en rad hälsofördelar, inklusive antioxidantegenskaper, förbättrad hydrering, minskad inflammation, förbättrad mental klarhet och energi och bättre sömn

Om du är intresserad av att prova vätevatten, överväg att investera i en vattenflaska.

KONTAKT:
Telefon: 073-6872150
e-mail: info@qi-niken.se
ÖPPET:
Webshop: Alla dagar & dygnet runt
Välkommen !

Hydrogen Water - the SECRET key to radically better health?
Hosted by Trevor King, Jacob Rogers
https://webinars.ultraluxhealth.com/water-nv-replay-1/x

https://vid.cdn-website.com/a88e0090/videos/rBhMVKjyT8uzZO4kwgFw_H2+INTRO-v.mp4

Även om du bygger eget hus men nya rör kan anslutningsrören innahålla mycket avlagringar som blandar sig i ditt vatten.

 

H2 flaska – Hydrogen bottle

Flaska för vätevatten

PlanetsOwn H2 Flaska Hydrogen är en praktisk vattenflaska som låter dig göra ditt eget vätevatten hemma. Vätevatten är rent vatten med tillsatta vätemolekyler, som i detta fall skapas genom elektrolys direkt i flaskan. Resultatet är ett luktfritt, färglöst och smakfritt vatten som är säkert att dricka för både vuxna och barn. Du fyller bara flaskan med vatten och laddar den sedan med den medföljande USB-kabeln. Efter ca 2-3 minuter har vätemolekylerna laddats i vattnet och det är redo att drickas. PlanetsOwn H2 Flaska Hydrogen har en stilren design i rostfritt stål och glas samt levereras i en fin presentask.

  • För tillverkning av vätevatten
  • Med elektrolys
  • Laddas med USB
Besök webshop där du kan beställa vattenfilter.