• Ketos
  • Cellulitbehandling

 

Cellulitbehandling

 

Celluliter beror på en ojämn fördelning av fett i underhuden. Den största anledningen till denna ojämna fördelning är förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation.

Celluliter

Gropar i huden, ofta kallad apelsinhud, drabbar framförallt kvinnor. Vanligast är att man får celluliter runt låren och baken och kan drabba alla. Dock är det vanligare i samband med övervikt. Celluliter beror framför allt på dålig blodcirkulation, men kan också uppstå genom dålig kost, för lite motion, genetiska faktorer samt hormonella rubbningar.

 

Anledningen till att celluliter främst drabbar överviktiga är att fettcellerna under huden ökar i storlek och trycker på blodkärlen under huden, vilket försämrar blodcirkulationen. Om man pratar med en hudläkare eller andra experter på celluliter menar de att det finns tre former av celluliter. Detta är egentligen tre olika grader av celluliter där den första enbart syns om man klämmer ihop huden. Den andra graden syns i form av så kallad apelsinhud – när man står upp men inte när man ligger ner och den tredje graden syns även när man ligger ner.

Förebyggande

Det finns inga magiska tips för att inte få celluliter. Du undviker dessa genom att hålla igång din blodcirkulation och detta görs bäst genom regelbunden motion och sund kost. Träningen du utför behöver inte vara särskillt tung eller ansträngande utan det räcker med lättare motion som t ex promenader. Det viktiga är att du håller igång kroppen regelbundet för att inte försämra din blodcirkulation.

Andra ovanor som ökar risken för celluliter är t ex rökning och hög alkoholkonsumtion som även det har en negativ inverkan på kroppens blodcirkulation.

 

Behandling

Behandlingen inleds med SENSEI Bioresonans som öppnar blod- och lymfkärl så cirkulationen sätts igång. Detta gör att slaggprodukter och gifter kan transporteras bort från kroppen. Därefter en fysisk behandling med koppning och/eller rollmassage i kombination med Birch Cellulite Oil.
När kroppen gjort sig av med oönskade produkter kan fettcellerna minska i storlek och fettdepåerna krymper.

Koppning i kombination med  SENSEI Bioresonans
- reducerar celluliter
- ökar fettförbränningen
- gör huden mjukare och slätare
- skalar av döda hudceller och gör huden smidigare och fastare
- förbättrar lymfdränaget

Kostråd
Mycket handlar om vad du äter. Mat som innehåller mycket vätska hindrar enligt fettlagring. Genom att dricka mycket vatten och äta mat med hög vätskehalt får huden finare lyster och då syns celluliterna mindre.


Före och efter bilder
För att du verkligen skall se resultatet av dina behandlingar kan vi ta före och efter bilder. 

Lipödem
Lipödem är en kronisk störning i fettvävnaden där de ytliga mindre lymfkärlen, blodkärlen och nerverna är påverkade.
Lipödem är med största sannolikhet ärftlig, men genen är inte definierad än. Lipödem drabbar i stort sett endast kvinnor och kan bryta ut i samband med stora hormonella förändringar såsom pubertet, graviditet och klimakterium. Endast ett fåtal män har rapporterats ha lipödem.

Vid sjukdomens utbrott ökar kroppens fettceller i storlek och personen ökar då i omfång framförallt över, höfter, lår och skinkor. Man beräknar att 11 procent av Sveriges kvinnliga befolkning får lipödem efter puberteten,
Lipödem diagnostiseras ofta som fetma trots att det finns många tydliga tecken som skiljer lipödem från frisk fettvävnad. Lipödem förväxlas ibland med lymfödem, men skiljer sig såtillvida att lipödem är symmetriskt utbrett på kroppens båda sidor.


Behandling med koppor och SENSEI Resonans  kan vara välgörande
 


 

En serie behandlingar 5-10 st är att rekommendera. 
Köp en serie till reducerat pris.

 
KONTAKT:

Telefon: 073-687 21 50

E-mail: info@qi-niken.se

 

ÖPPET:

Webshop: Alla dagar & dygnet runt

Butik: Boka tid

Kliniken: Boka tid 
Skicka ett mail eller ring om du har några frågor!

Välkommen !

SENSEI Resonansbehandling
SENSEI Resonansbehandling
Stadier av Lipödem  0 -  1 -2 -3
Stadier av Lipödem 0 - 1 -2 -3