Champissage

   Indisk huvudmassage

Indisk Champissage ™ är en enkel, säker och mycket välgörande huvudmassageterapi. Har varit populär på den indiska subkontinenten i över tusen år.

Huvud, nacke, axlar och övre rygg – områden där spänningen är mer sannolikt att ackumulera — är försiktigt, kraftfullt och rytmiskt masseras tills trycket helt enkelt börjar flyta bort. Denna unika behandling kombinerar fysiska och subtila massage med energi balansering för att producera känslor av perfekt fred. Det finns inget behov av att klä av sig och inga oljor eller krämer används.
 

I Indisk huvudmassage (Champissage ™) ingår massage av axlar, överarmar, hals, hårbotten, ansikte, öron och energibalansering.
Denna metod är en skapelse av Narendra Mehta. Den är baserad på den traditionella formen av Champi (huvudmassage) som praktiserats i Indien i över 1000 år.

Det är en underbart avkopplande terapi. Den kan hjälpa vid värk och smärtor, stress symtom, sömnlöshet, främja hårväxt, lugna, trösta och balansera din energiflöde och ge dig en djup känsla av lugn och ro.

 KONTAKT:
Telefon: 073-687 21 50
E-mail: info@qi-niken.se

ÖPPET:
Webshop: Alla dagar & dygnet runt
Butik: Boka tid.
Klinik: Boka tid

Skicka ett mail eller ring om du har några frågor!

Välkommen !