loading...


SENSEI RESONANS


Ett värmesystem för hela kroppen som ger infrarött ljus med terapeutisk verkan.

Stress, för lite sömn, ensidig kost, osunda levnadsvanor, sjukdom och naturligt åldrande försvagar pumpaktiviteten hos de minsta blodkärlen. Detta gäller för många människor.
Blodkropparna rör sig alldeles för långsamt och kan inte längre utföra sina uppgifter tillräckligt bra. En bristande leverans till vävnad och organ leder på lång sikt till försämrad fysisk och mental prestationsförmåga, smärta, nedstämdhet och sjukdom. Det infraröda ljuset går in genom huden och långt in i kroppens vävnad och organ. Genom Sensei Resonans kan vi sända in energifrekvenser som aktiverar din egen vitalkraft.

 • Ska du opereras?
 • Har du just blivit opererat?  Sensei hjälper dig snabbt att komma igång igen. SENSEI – RESONANS Infrarött ljus kan förkorta din sjukdomsperiod med 2/3.
 • Om du är trött, har svårt att orka med, alltid känner dig småkrasslig, har svårt att bli av med infektioner eller inflammationer.
 • Om du behöver hjälp med att gå ner i vikt, alltid svettas, har humörsvängningar, känner dig ur balans, samt många andra skäl!  
 • Lyssna till avslappnande musik när du ligger i Sensei.

DET INFRARÖDA LJUSET HAR NÅTT SVERIGE VIA: Tyskland, Amerika och Asien. NASA ligger bakom uppfinningen.
 

Efter en "power nap" på 10-15 min är du oftast piggare.
Blodcirkulation har ökat, rörligheten förbättrats och eventuell smärta har reducerats eller försvunnit.
Livsenergin har möjlighet att flöda fritt och balansera hela kroppen.

 

Energimedicin - Frekvensmedicin - Resonans

Den energi-/frekvensmedicinska vetskapen utgår ifrån att kroppen inte endast är en mekanisk maskin eller en kemisk massa utan hålls ihop och styrs av ett kvantfysiskt energi- och intelligenssystem. Varje organ i kroppen har sin speciella vibrationsfrekvens (svängningstal eller oscillationer). Även tankar och känslor har frekvenser som påverkar våra inre energiflöden. Så länge de inre energifälten är öppna och samspelar i känner vi oss friska. Om energin blockeras och sjunker i ett eller flera organ, på grund av yttre eller inre stress, kommer hela energisystemet i obalans och vi får fysiska och/eller psykiska symptom.

Precis som ljuset består vi av både materia och vågrörelser. Därför kan vi också nå vår fysiska del, kroppen, genom att påverka energidelen. Det kan göras med hjälp av subtila energier, som vid healing och qigong, men också via elektromagnetisk energi i form av ljud- och ljusvågor. Dessa energibehandlingar kan med ett gemensamt namn kallas för frekvensmedicin eftersom de verkar vid olika frekvenser.
Allt levande har en viss frekvens och intensitet, vilket innebär att det vibrerar vid en viss våglängd. Frekvensen – eller tonen – är olika för olika celler och olika delar av kroppen. Till exempel har olika joner olika frekvens: kalium har vibrationsfrekvensen 7 Hz, mangan har 21 Hz och kalcium har 28 Hz.

Ljus är elektromagnetisk strålning som har en rad biologiska effekter som kan användas inom medicinen. Ljuset rör sig över ett stort spektrum från osynlig kosmisk strålning via synligt ljus (färger) till osynliga mikrovågor och elektriska vågor. Behandling med synligt vitt ljus används för att motverka depressioner. Ljuset påverkar tallkottkörtelns produktion av hormonet melatonin, vilket förbättrar sömnen och stimulerar det allmänna välbefinnandet. Det ger en förhöjd energi, produktivitet och inlärningsförmåga.
Värme är en annan typ av frekvensmedicin. Det är en form av ljus som ligger strax under det synliga röda ljuset tillsammans, med infrarött ljus. Värmen alstras av molekylernas rörelser eller av atomernas svängningar. Det känns i huden och gör att musklerna slappnar av och blodcirkulationen stimuleras. Värme är läkande och ger en fysisk känsla av välbehag som är lugnande.

 

Resonansbehandling
Det första man vanligtvis upplever vid en resonansbehandling är lugn, harmoni och avstressning. Många somnar efter bara några få minuter. Den mjuka omlindande värmen får hela kroppen att slappna av. Spända, stela muskler och leder mjukas upp och blodcirkulationen kommer igång. Kropp och sinne får den paus till återhämtning som lätt försummas i dagens höga tempo. Du ligger bara stilla och kopplar av. En skön lugn stund för dig och alla dina sinnen.

En av nycklarna till hälsosamt åldrande är en god mikrocirkulation. För att ögon, ben, hud och organ ska fungera optimalt, är det viktigt att blodet transporterar viktiga näringsämnen och skyddar blodkärlen mot skador orsakade av syreradikaler. Ett väl fungerande kärlsystem är lika nödvändigt som det är gynnsamt.

Makrohälsa och Mikrocirkulation
- Hälsan börjar på cellnivå

Båda begreppen grundar sig på faktumet att människokroppen består av miljarder celler och att vi är bara så friska som våra celler är. Detta är makrohälsa.

Mikrocirkulationen är det systemet som stöder makrohälsan, det vill säga en välfungerande ämnesomsättning i cellerna.

Cellerna behöver syre och näring för att fungera.
När dessa förbrukas för att producera energi och andra viktiga kemiska processer i cellen blir det kvar ämnesomsättnings- och slaggprodukter som ska avlägsnas.
Det finns sammanlagt hundra miljarder celler i människokroppen och en fjärdedel av dessa är röda blodkroppar som är specialiserade i att transportera syre. De röda blodkropparna ska transportera syre till alla andra celler i kroppen.
Tillförseln av syre kan enbart ske i de allra minsta blodkärlen, i kapillärerna, som är ett nätverk av hårstråstunna, kärl som sträcker sig precis överallt i kroppen.  Även näringsämnen tillförs cellerna enbart genom dessa mikroskopiska blodkärl, kapillärer.
Syre och näring transporteras genom kapillärens kärlvägg, endotelet, till cellerna. Syftet med mikrocirkulationssystemet är att livsviktiga ämnen kan transporteras och göras tillgängliga för varje cell i kroppen.

Att må bra idag och i morgon
Det finns många faktorer som belastar och därmed också försvagar mikrocirkulationen. Exempel på dessa är: att åldras, för lite motion, för mycket stillasittande, stress och sömnrubbningar. När mikrocirkulationen rubbas börjar cellerna må dåligt och sedan kan sjukdomar utvecklas.

Infrarött ljus terapi används bl a för effektiv Detox, Anti-Aging, Viktkontroll och för att stärka immunförsvaret.

Långvågigt infrarött ljus ger:

 • Mental och fysisk avslapppning
 • Smärtlindring i ömma muskler
 •  Positiv effekt på hjärt- och kärlsystemet
 • Minskad ledstelhet
 • Snabbare läkning vid mjukdelsskador
 • Bättre hudläkning, skönare och mjukare hy
 • Mindre celluliter
 • Snabbare viktminskning
 • Mer effektiv rening och avgiftning                                Läs mer
KONTAKT:

Telefon: 073-687 21 50

E-mail: info@qi-niken.se

ÖPPET:

Webshop: Alla dagar & dygnet runt

Butik: Boka tid

Kliniken: Boka tid
 

Välkommen ! 

Värdebevis

gäller för:

 

-----------------------

30 min. SENSEI Resonans

Boka tid on-line

Tillval:
Lägger du  till 200:- får du istället en 45 min. behandling.
OBS!
När du bokar tid skriver du bara i rutan för noteringar att du har ett värdebevis från Customer.

Tillval

TheraPearl

En ögonmask som ger lindring genom värme eller kyla. Masken kan återanvändas många gånger för att lindra exempelvis torra, trötta eller svullna ögon eller användas vid huvudvärk.

Ögonmasken med Pearl Technology® innehåller mjuka pärlor med förmåga att absorbera och avge värme eller kyla.

Vid användning formar sig masken efter ansiktet för att ge bästa komfort och lindring. 


Att ta med hem efter din SENSEI-behandling

Pris: 99:-