Hårmineralanalys

Pris:
2 100 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P516703
Antal:
Hår har visat sig vara särskilt lämpligt för att undersöka kroppens status och miljöns påverkan på människan, både på global, regional och lokal nivå. Att analysera den näringsmässiga statusen genom hårmineralanalys har många fördelar jämfört med analyser av andra vävnader eftersom den visar graden av mineralretention i kroppen.

En hårmineralanalys hos Qi-niken Hälsocenter inkluderar också en genomgång av analyssvaret. Alla kan göra en håranalys hos Qi-niken oavsett var man bor. Du tar enkelt provet hemma i lugn och ro.
I provtagningsmaterialet medföljer tydliga instruktioner om hur du går tillväga. När du tagit provet fyller du i den bifogade blanketten och skickar den tillsammans med hårprovet till Qi-niken HÄLSOCENTER.  

Efter ca. 2-3 veckor får du svaret på din analys i brevlådan. Om du sedan vill, när du läst igenom svaret, kan du boka tid online för en gemensam genomgång på telefon. Terapeutarvodet ingår i grundpriset. Sedan ringer du Qi-niken 073-6872150 vid bokad tid. Du får då en genomgång av provsvaret tillsammans med en erfaren näringsterapeut. Eller så skickar du dina frågor med e-post till info@qi-niken.se och får svar via e-post.
Qi-niken har, sedan 2001, även framgångsrikt hjälpt människor ute i Europa, att må bättre genom hårmineralanalyser.

Ekonomiskt
Än idag är hårmineralanalys det mest ekonomiska och användbara verktyget för att undersöka och utvärdera näringsmässiga inbördes förhållanden hos enskilda individer såväl som hos hela befolkningsgrupper.

Uppföljande tester hjälper också till att bedöma förbättringar i den näringsmässiga statusen efter att man tagit tillskotten och/eller gjort förändringar i kost och livsstil.
 
  • OBS! OM ANALYSEN GÄLLER ANNAN PERSON ÄN BESTÄLLAREN, ANGE NAMNET.
  • OBS! 10% rabatt gäller endast för dem som går ett behandlingsprogram hos Qi-niken eller gjort en funktionsanalys de senaste 2 månaderna.