Hårmineralanalys hund

Pris:
1 800 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P517646
Antal:
Ett effektivt sätt att veta vad ditt djur behöver och vilka obalanser kroppen har.
De flesta hundar äter ensidigt av sterila död mat som t ex torrfoder.
En del hundar blir övervaccinerade vilket innebär tungmetaller och andra gifter. Detta kan påverka hundens hälsa. Ju mer näringsbrister desto mer gifter lagras upp i deras celler. Det kan ge symtom som klåda, skölkörtelproblem, allergier, depressioner, viktökning för att nämna några.

Att hälsokontrollera djur enligt denna teknik är ett mycket effektivt sätt att få information. För att göra detta behöver jag få ett hårprov från manen skickat till mig. Djurets hår fungerar nästan som ett DNA avtryck, vilket har en unik signatur som kan avläsas.
För att se vad i kroppen som inte fungerar tillfredställande testas djuret/håret mot 46 olika parametrar. Vart och ett av dessa har sin specifika koppling till störningar i organ eller kroppssystem.
När testet slutförts visar det behovet hunden har för att återfå god hälsa och vad problemet består av, behandlingen kan därmed börja.
  • I analyssvaret ingår rekommendationer på ett skräddarsytt kosttillskottsprogram för din hund. Kosttillskotten som kan krossas och blandas i maten.
I provtagningsmaterialet, som skickas när du gjort ditt köp, medföljer tydliga instruktioner om hur du går tillväga. När du tagit provet fyller du i den bifogade blanketten och skickar den tillsammans med hårprovet till Qi-niken HÄLSOCENTER.  
Efter ca. 3-4 veckor får du svaret på analysen i brevlådan.

En hårmineralanalys hos Qi-niken Hälsocenter inkluderar även en genomgång av analyssvaret. Alla kan göra en håranalys hos Qi-niken oavsett var man bor. Du tar enkelt provet hemma i lugn och ro.
Om du sedan vill, när du läst igenom svaret, kan du boka tid online för en gemensam genomgång på telefon. Terapeutarvodet ingår i grundpriset. Sedan ringer du till Qi-niken 073-6872150 vid bokad tid. Du får då en genomgång av provsvaret tillsammans med en erfaren näringsterapeut.
Eller så skickar du dina frågor med e-post till info@qi-niken.se och får svar via e-post.