Immuno Candida

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1366193
Antal:
Immuno Candida (immunodiffusion & IgG)
Beskrivning :

Immuno Candida Testet är utformat för att upptäcka utfall antikroppar mot smitt svampen Candida.
 
En form av Candidiasis har framkommit något som visar symptom som ofta systemiska och orsakar betydande obehag. Det härstammar oftast som en överväxt av svamp form av Candida förekommer i den nedre mag-tarmkanalen. Frekvent användning av steroid och antibiotika mediciner, p-piller och dieter som är höga i jäst innehåller livsmedel, socker och raffinerade kolhydrater är alla kända för att stimulera Candida överväxt.
  • ELISA-testet ger hög sensitivitet och specificitet för att upptäcka tidigt stadium Polysystemic Kronisk Candidiasis (PCC) som tillåter snabb inledning av behandling.
  • Immunodiffusionstestet bekräftar PCC i senstadiet när antikroppsnivåerna har ökat avsevärt. Båda testen körs på varje patientprov

Testtyp :
IgG och IgA Reactions, Candida, infektion
 
Prov som krävs : Serum

Testkit innehållande allt du behöver samt instruktioner skickas hem till dig. Salivtester, avföringstester och kapillära blodtester (stick i fingret) kan du göra själv. DHL hämtar sedan upp ditt prov så att det snabbt och säkert transporteras till labbet för analys. Labbet behöver runt 8-14 dagar för de flesta tester innan du har ditt testresultat. Qi-niken hjälper dig sedan att tyda testresultatet under en kortare genomgång per telefon.
I tester där blodprov ska göras venöst (i armen) behöver du få hjälp på mottagning där sjuksköterska eller motsvarande finns. Ibland kostar detta, oftast handlar det om ca 150 kr. I de flesta fall kan du vända dig till din vårdcentral. 

OBS! Svaret är på engelska. 
http://nordiclabs.com/ProductPDF/Candida_SR_Immuno_950.pdf