PlanetsOwn Strokkur Rostfri Kran med Ultrafriltering + Aktiv Kol

Pris:
1 999 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2152924
Typ:
Strokkur
Antal:
Beskrivning
Strokkur är en nyinkommen, gedigen, genomtänkt och elegant vattenrenare med filterhus helt i rostfritt (kvalitet 304, för vattenrening). Mycket praktisk funktion med 180° svängbar kran. Enkelt att byta patron och rengöra.
Alla filtertekniker vi satsat på kan appliceras i denna renare men som standardutförande kommer den med en patron med Ultrafiltrering (UF) i kombination med aktivt kol. Denna kombinationspatron har vi utvecklat i samarbete med tillverkaren av det rostfria filterhuset.
  • UF är en högteknologisk metod utvecklad i Japan som efterliknar naturens eget sätt att rena vattnet. Patronen består av ”hollow fiber”, ser ut ungefär som supertunna sugrör och längs med dessa finns miljontals små porer som är från 0,01 mikrometer. Detta förhindrar effektivt oönskade ämnen och gifter från att passera igenom, även oerhört små partiklar som mikroplaster, bakterier, parasiter, virus, tungmetaller etc. Men livsviktiga mineraler som kalcium, magnesium, kalium och även salter och spårämnen är så finfördelade så de tar sig igenom filtret.
När filtret är fyllt av föroreningar så kommer vattenflödet genom filtret att minska drastiskt och det är dags att byta till en ny patron.
  • Den andra delen av filterpatronen består av hårt ihoppressat aktivt kol i blockform. Även denna patrondel förhindrar till viss del partiklar men framförallt är kol en teknik som traditionellt använts för att effektivt rena vatten från läkemedelsrester, miljögifter tex. PFAS (per-och polyfluorerade alkylsubstanser) från brandsläckningsskum och industrikemikalier. Kol avlägsnar mycket effektivt mer än 80 olika kemikalier. Används även för att avlägsna radon, dålig lukt och smak, färg och grumlighet (turbididet).
Dessa två metoder kompletterar varandra och båda är effektiva och mycket rena metoder, dvs. de utsöndrar inga ämnen till vattnet.

Klicka här så kommer du direkt till bruksanvisningen: https://www.planetsown.com/_files/ugd/bc0f6e_1f641c8dec73440ab0a47d5a340ce770.pdf