Vattenfilter Euro för kökskran

Pris:
725 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P776007
Typ:
Euro-vattenfilter
Antal:
PlanetsOwn
Euro vattenrenare är en elegant och smidig vattenrenare som tar lite plats. Den är enkel att skruva fast och har varken slangar eller sladdar. Passar de flesta kranar.
Den är även utvald till bäst i test hos Pasteur research institute.
EURO vattenrenare
Liten och behändig men mycket effektiv vattenrenare som monteras enkelt direkt på kranen! När man vill ha kristallklart vatten för dryck, kaffebryggare, te, matlagning etc vrider man bara på ett vred.
-Testvinnande microspiralfilter!
-En patron ingår extra finns att köpa till
-Storsäljare!


Skulle den inte passa din kran så får du självklart returnera produkten och få full återbetalning.
Euro kan även sättas fast på vattenduschmunstycke för den något händige.

Produktinformation
Euro är en elegant och smidig vattenrenare som tar mycket lite plats. Den är enkel att skruva fast på din kran och har varken slangar eller sladdar. Euro kan även sättas fast på vattenduschmunstycke för den något händige.

Euro vattenrenare kran är en högeffektiv dricksvattenrenare som använder ett testvinnande filtermaterial kallat mikrospiralfilter. Ej vanligt kolfilter. Den tar bort allt klor och farliga klorföreningarna. Den tar även bort läkemedelsrester, kemikalier och annat man inte önskar i sitt dricksvatten.
En mycket behändig, liten och effektiv vattenrenare som kan skruvas på kökskranen. Kapacitet för patronen är 3000 liter och när du vill ha rent vatten för dryck, te, matlagning etc så vrider du bara på ett vred. Optimalt flöde är 0,5 l i minuten.

Renaren ger en ganska smal och hård stråle vid högt tryck. Ett förslag är att fylla en kanna rent vatten och sedan ha den i kylen över dagen.

Det medföljer ett extra filter till varje vattenrenare. (En sitter i vattenrenaren och du får med ett extra i förpackningen) 

Filtret bör bytas var 6:e månad
Denna vattenrenare för kran är specialicerad på just dricksvattenrening har ett testvinnande, högeffektivt filtermaterial; microspiralfilter
Detta material har flera oslagbara fördelar:
Det är en oerhört effektiv metod att ta bort skadliga föroreningar i vattnet.
Inga ämnen släpps ut i vattnet igen, inte ens vid tryckstötar i rörsystemet.
Filtermaterialet släpper inte ifrån sig några ämnen, vilket annars är vanligt hos andra tekniker.
 Det är en effektiv barriär mot bakterier, virus och parasiter, vilket testats av Pasteur Research Institute.
Vattnet behåller sina naturliga egenskaper och mineraler lämnas kvar.
Kostnadseffektiv metod. Flera hundra gånger billigare än flaskvatten. Bara ören per liter.
Det unika materialet drar till sig och fångar upp det som inte är vatten. När patronen är fylld med oönskade ämnen avtar flödet men vanligtvis bör ett filter bytas en gång om året. Materialet arbetar på 4 sätt.

Filter med microspiraler är en ny, unik metod att rena vatten. Det stoppar bakterier och parasiter, tungmetaller, läkemedelsrester och andra oönskade ämnen, medan nyttiga mineraler och spårämnen lämnas kvar. En stor fördel är att filtret mycket effektivt håller kvar de insamlade föroreningarna trots att det är fullt, även om trycket ökar. 

Microspiralfiltret fick Bäst i test av Pasteur Research Institute då denna metod att rena vatten visade sig vara effektivast. Filtret blir kontinuerligt testat av oberoende testlabb i Sverige, då tillförlitliga tester är det enda som kan bevisa att filter håller vad de lovar.
Några av de senaste testerna (Eurofins 2015) visar att filtret effektivt hanterar tungmetaller såsom bly och uran. När det gäller uran så bör man dock, för att vidmakthålla filtrets effektivitet så länge som möjligt, använda möjligheten att regenerera filtermaterialet med jämna mellanrum.
Nyare tester visar även att Bisfenol A (BPA) hanteras fullständigt, utan att vattnets hälsosamma egenskaper förminskas.  
Kostnaden är endast något öre/liternEn mycket behändig, liten men ändå effektiv vattenrenare som exempelvis skruvas på kökskranen. Kapacitet för patronen är 3000 liter. När man vill ha kristallklart vatten för dryck, kaffebryggare, te, matlagning etc vrider man bara på ett vred. Baserad på samma högteknologiska princip som våra övriga, större vattenrenare.
Du behöver inte längre släpa hem dyrt flaskvatten.  Kapacitet för patronen är 3000 liter.
Broschyr: Kranrenare Euro
Broschyr: Byta patron

https://www.youtube.com/watch?v=gyi3T5Z4tqk